Havana - Cuba
Home » Winkelen

Winkelen


Voor de eeste levensbenodigdheden zijn de zogenaamde  agromercados de plek waar u naar toe moet. Voor weinig geld kan je hier lekkere en lokale ingrediĆ«nten en inheems fruit halen.  
Ook koffie en sigaren zijn produkten waar veel vraag bij zowel de lokale inwoners als de toerist naar is. Ook hier zijn diverse winkeltjes en stalletjes door heel Havana heen in te vinden.
Als je houdt van kunst kun je in Havana ook je hart ophalen er zijn diverse kleinschalige kunst exposities waar je niet alleen kunst kunt bekijken maar ook direct kunt aankopen. De vraagprijzen zijn allerzins redelijk te noemen.
Ook zijn in het oude deel van Havana leuke marktjes waar je tweedehans boeken kunt kopen ook lederwaren zijn er volop te krijgen. Door de concurentie hierin kun je dikwijls een goed prijs bedingen.
De winkels met luxe producten die we in West-Europa bij de vleet hebben, zijn in Cuba bijna niet te vinden. De winkels die Havana in dit segment heeft zijn dan ook bepaald niet goedkoop te noemen. Het loont zich dus niet om merkkleding in Cuba aan te schaffen. Deze zal in het eigen land waarschijnlijk zelfs nog goedkoper zijn.